TRIFECTA

DJEZJA

Veertien weken in de Album Top 100, miljoenen streams op Spotify voor singles als ‘Interessant’ (feat. Boef), ‘Marina’ en ‘Super Sani’ (feat. Josylvio), en een ambitie waar je u tegen zegt; het zijn zomaar wat woorden waar de Utrechtse rapper DJEZJA (voorheen bekend onder de naam Kippie) zich aan mag verbinden. Zijn aggresieve, kortademige flow leent zich perfect voor de straatraps die hij de wereld inslingert, maar tegelijkertijd stelt hij zich open voor de andere kant van de scene en verwent hij zijn fans met toegankelijke, soms poppy hiphop.

Als klein jongetje kende Karim (DJEZJA) de teksten van 2Pac al uit zijn hoofd, en dan niet slechts de woorden. Hij begreep de kern, dat tegenslagen bij het leven horen. Dat je moet blijven doorgaan wat er ook gebeurt. Hij haalde zijn kracht uit muziek. Het werd deel van zijn leven, voedde zijn ambitie en wees hem langs het rechte pad, de muzikale weg.

DJEZJA is een perfectionist in de studio, iemand die groeit als artiest door de druk die hij zichzelf met zijn doelen oplegt. Hij is puur, authentiek, ambitieus en echt. En laat dat nou precies de reden zijn waarom er voor hem als jonge, getalenteerde twintiger een prachtige muzikale toekomst in het verschiet ligt als nieuwste aanwinst van TRIFECTA.

DJEZJA & ROCKYWHEREYOUBEEN – SEMTEX
DJEZJA & ROCKYWHEREYOUBEEN – SEMTEX
 • DJEZJA & ROCKYWHEREYOUBEEN – SEMTEX
  DJEZJA & ROCKYWHEREYOUBEEN – SEMTEX

  DJEZJA & ROCKYWHEREYOUBEEN - SEMTEX

  2 april 2019
 • DJEZJA – VOL
  DJEZJA – VOL

  DJEZJA - Vol

  2 april 2019
 • DJEZJA X BOEF – QUOTE (PROD. NIGEL HEY)
  DJEZJA X BOEF – QUOTE (PROD. NIGEL HEY)

  DJEZJA X BOEF - QUOTE (PROD. NIGEL HEY)

  2 april 2019
 • Djezja – Floes
  Djezja – Floes

  Prod. by Yung Felix

  2 april 2019

DE WEBSITE VAN TRIFECTA MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy statement | Sluit
Instellingen