DYNA

Vishaal Lachman, ook wel bekend als Dyna, is een niet te missen act in de hedendaagse club- en festivalscene. Dyna begon op jonge leeftijd met het etrspelen van piano, uiteindelijk was het een vriend die hem stimuleerde met zijn muzikaliteit een andere wereld te betreden; die van het DJ’en.

Inmiddels bewijst de DJ een van de meest veelzijdigste Nederlandse arti- esten te zijn. Zo is hij niet alleen de frontman op zijn succesvol Ghostrid- ers’ concept, waarmee hij menig grote poppodia in Nederland heeft uit- verkocht en tours deed door Suriname en België. Ook scoort Dyna in de afgelopen jaren hits als ‘Round And Round’ (feat. F1rstman, Lil Kleine & Bollebof) die de dubbel platina status bereikte en maakte hij tevens remixes voor onder andere Sunnery James & Ryan Marciano. In de booth resulteert zijn passie voor muziek in een zuivere exploderend ingestelde set.

In zijn sets combineert Dyna zijn producer skills met zijn hart voor melodie, urban en bobbeling, dat hij op zijn beurt weer op energieke wijze presenteert naar zijn publiek. Dit hem maakt tot een toegewijde performer, die met een duidelijk doel achter de draaitafels staat: het entertainen van de crowd. Dit entertainen komt vanuit zijn genen. Zo werd Dyna geboren in Suriname en kreeg hij dit ritmisch gevoel vanaf zijn jeugd met de paplepel ingegoten.

Dyna is vanaf november onderdeel van het TRIFECTA roster en debuteerde op het label met zijn single ‘Laat Je Los’ (featuring Fin- est Sno & La Rouge). Kort daarna bracht hij zijn tweede single uit genaamd ‘Saus’ (featuring Poke & Keizer). Ook in 2018 trekt Dyna deze lijn door en staan er weer bijzondere samenwerkingen op de planken.

(Perskit downloaden; rechter muisknop – opslaan als)

Media

DE WEBSITE VAN TRIFECTA MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook gebruiken we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluit
Settings